تو جیب جا میشه، رو یقه وصل میشه، کیفیت صداش خیلی بالاس، استفاده ازش آسونه، میشه مخفیش کرد و همۀ بلاگرهای اینستاگرام هم یه دونه ازش دارند.
داریم راجع به میکروفون Rode Go صحبت میکنیم. میکروفونی که بعد از معرفی شدن، ورق را برگرداند و میکروفونهای دیگر در این رنج قیمتی به گرد پایش هم نرسیدند.
انواع میکروفون رود (Rode)
تا این لحظه که ما داریم این مقاله را برای شما آماده میکنیم، فقط دو مدل میکروفون Rode Go وارد بازار شده است.
1. Rode Wireless Go ساده (نسل یک)
2. Rode Wireless Go II (نسل دو)
هر دو این میکروفونها کیفیت ضبط صدای فوقالعادهای دارند. البته باید بگوییم که در نسل دوم میکروفونهای رود وایرلس گو، شاهد یک سری تغییرات بودهایم که در بخش بعدی مقاله، مفصل راجع به آنها حرف میزنیم.
تفاوت میکروفون رود نسل اول و نسل دوم
نسل دوم میکروفونهای رود (Rode Wireless Go II)، 5 تفاوت با نسل قبلی خود دارند.
- میکروفونهای نسل دوم، دارای 2 فرستنده هستند و برای ویدیوهای 2 نفره به شدت به کار میآیند.
- هر کدام از میکروفونها 4 گیگ حافظه داخلی دارند و میتوانند، به طور مستقل از گیرنده، صدا را ضبط و ذخیره کنند.
- همراه با ورود میکروفونهای نسل دوم به بازار، شرکت Rode، نرم افزاری به اسم Rode Centralرا هم معرفی کردن که بعد از نصب آن روی کامپیوتر ، به کل تنظیمات میکروفون و فایلهای صوتی دسترسی خواهید داشت.
- سری دوم میکروفونهای رود، در فاصله بسیار زیاد از گیرنده هم کار میکنند. (تا 200 متر)
- خز بادگیر، روی میکروفون چفت میشود و لازم نیست نگران افتادن آن باشید.
یک لحظه صبر کنید، انگار یک نفر پشت در است. صدای زنگ میآید…
محتویات درون جعبه میکروفونهای Rode Go
پیک زنگ در را میزند و شما بستهای که سفارش دادهاید را تحویل میگیرید. حالا لحظه با شکوه جعبهگشایی میکروفون رود وایرلس گو فرا رسیده است.
در جعبه را که باز میکنید، چه چیزهایی میبینید؟
- خود میکروفون(ها) + یک عدد گیرنده
- خز بادگیر
- کیف پارچهای نرم
- کابل TRS (برای اتصال به دوربینهای حرفهای)
- کابل USB (برای اتصال به کامپیوتر و شارژ میکروفونها)
این مواردی که گفتیم، در هر دو جعبه میکروفون Rode نسل اول و نسل دوم هستند. منها تعدادشان با توجه به تعداد میکروفونها کم و زیاد میشود.
ویژگیهای میکروفون Rode Wireless Go
مطمئن باشید که وقتی یک محصول محبوب میشود، بیدلیل نیست! حتما امکانات و ویژگیهای خوبی داشته است که این همه آدم آن را خریداری کردهاند. درست مثل میکروفونهای Rode Wireless Go.
کیفیت صدا
اگر ویدیو بالا را تماشا کرده باشید، خودتان متوجه میشوید که کیفیت صدای میکروفونهای Rode، زمین تا آسمان با بقیه میکروفونها تفاوت دارد.
استفاده آسان
کار با این میکروفونها، بسیار ساده است. میتوانید به راحتی روی حالتهای مختلف تنظیمشان کنید. به اضافه این که شما میتوانید میکروفونهای رُد گو را با خود همه جا ببرید. چون ابعادش کوچک بوده و قابل حمل است.
میزان حساسیت (Gain)
به میزان صدایی که میکروفون از اطراف دریافت میکنند، Gain یا حساسیت صدا میگویند. در میکروفونهای نسل دوم Rode Wireless Go، شما میتوانید میزان حساسیت صدا را روی حالتهای: کم، متوسط و زیاد قرار دهید.
البته قابلیت تنظیم دستی هم وجود دارد و شما میتوانید، 3 دسیبل 3 دسیبل، میزان حساسیت صدا کم یا زیاد کنید.
برد
یکی از امکاناتی که خیلیها موقع خرید میکروفونهای بیسیم در نظر میگیرند، بُرد آن میکروفون است. همانطور که در جدول هم به آن اشاره کردیم. برد میکروفونهای نسل اول و دوم به ترتیب 70 و 200 متر است.
مثلاً اگر بخواهید در فضای باز ویدیو ضبط کنید و مجبور باشید که از ریسیور میکروفون فاصله بگیرید، این ویژگی به شدت کمکتان خواهد کرد.
باتری
شما میتوایند میکروفونها و ریسیور را با سیم USB شارژ کنید. شارژ این دستگاهها 2 ساعت طول میکشد و تا 7 ساعت هم باتری را نگه میدارد.
گیره پشت میکروفون
یکی دیگر از ویژگیهای میکروفونهای رود وایرلس گو، گیره نگه دارنده آنها است. این گیره را به راحتی روی یقه یا جیب شما قرار میگیرند. همچنین، به راحتی میتوانید گیرنده میکروفون را بالای دوربینهای حرفهای نصب کنید.
امیدواریم که تا اینجای مقاله از اطلاعاتی که گفته شد استفاده کرده باشید. اما هنوز یک سری سوال هستند که پاسخ داده نشدهاند!
میکروفون Rode Wireless Go برای چه کاری مناسب است؟
- ساخت پادکست
- تولید ویدیو (اینستاگرام، یوتیوب و …)
- سخنرانی
- سمینار / وبینار
- مصاحبه
- تهیه گزارش
هدف شما از خرید این میکروفون خفن، هرچه که باشد…بی برو برگرد باید سری به صفحه آموزش تولید محتوا ویدیویی ما بزنید.
قیمت میکروفون Rode Wireless Go چقدر است؟
پیشنهاد میکنیم که برای اطلاع از قیمتهای به روز این میکروفونها به وبسایتهای معتبر مراجعه کنید.
اما در حاضر، قیمت میکروفون Rode Wireless Go (نسل یک) حدود 5 میلیون 500 هزار تومان و
قمیت Rode Wireless Go II (نسل دوم) حدود 7 میلیون و 900 هزار تومان است.
ترفندهای استفاده از میکروفون رود وایرلس گو
در بخش پایانی مقاله میخواهیم چند ترفند به شما آموزش دهیم که در استفاده از این میکروفونها حسابی به دردتان میخورد.
پایه میکروفون Rode
شرکت رود یک سری پایه میکروفون تولید کرده است که با استفاده از آنها میتوانید میکروفون بیسیم کوچک خود را به میکروفون سخنرانی یا مصاحبه تبدیل کنید.
البته راه کم هزینهتر اش هم آن است که خز بادگیر را روی میکروفون نصب کنید و به جای دسته میکروفون از یک تکه کاغذ کارتونی مستتطیل شکل استفاده کنید و آن را زیر گیره میکروفون قرار دهید.
آهن ربا
خیلی از افرادی که از این میکروفون استفاده میکنند، نظرهای خوشایندی درباره زیبایی این میکروفون ندادهاند! یعنی میگویند زشت و بزرگ است.
برای از بین بردن این مشکل، میتوانید از آهنربای میکروفونهای رود (یا هر آهنربا دیگری) استفاده کنید و میکروفون را زیر شال یا لباس خود نصب کنید.
باز هم اگر سراغ راه کم هزینهتر هستید، پیشنهاد میکنیم که از چسبهای کاغذی استفاده کنید و
ایده جوراب برای نویز گیری
اگر هم خواستید از فیلتر صدا استفاده کنید، میتوانید یک عدد جوراب را روی میکروفون بکشید تا نویزهای اضافی را فیلتر کرده و صدا را نرمتر ضبط کند.
از شما میخواهیم که اگر از میکروفون Rode Wireless Go استفاده کردهاید، حتماً نظرتان را برای ما بنویسید و از تجربیاتتان بگویید.
نوشته میکروفون Rode Wireless Go | یک بررسی کامل برای حرفهایها اولین بار در نوین. پدیدار شد.