مدیریت حرفه ای در کسب و کار به چه عواملی بستگی دارد؟ کلید موفقیت در کسب و کار این است که دستاوردهای خود را در طول زمان بهبود بخشیده و در عین حال تلاش کمتری انجام دهید. همانطور که می توانید تصور کنید، صحبت کردن درباره این امر آسان تر از انجام دادن آن است. با این حال، بسیاری از شرکت ها به چنین نتایجی دست یافته اند. آنها این کار را با به کارگیری استراتژی ها و فلسفه های صحیح انجام می دهند.
در زیر هشت استراتژی برای مدیریت حرفه ای و توسعه کسب و کار خود خواهید آموخت. وقتی از آن به درستی استفاده کنید، خواهید دید که فروش و سود شما با همان تلاش کمتری نسبت به آنچه امروز انجام می دهید افزایش می یابد.
۱٫ توسعه فرآیندها و سیستم های روشن و واضح
توسعه سیستم ها برای یک مدیریت حرفه ای و توسعه کسب و کار است. سیستم ها باعث بهبود عملکرد و سازگاری می شوند.
سیستم به طور ساده روش شناسی (methodology )است که مطابق آن وظایف باید در شرکت شما انجام شود. نکته اصلی این است که نه تنها باید این روش ها را تعیین کنید، بلکه باید هر قسمت از سیستم خود را از طریق نمودارها و متنی که به راحتی قابل پیگیری است، مستند کنید.
هنگامی که کارکنان سیستم های شما را دنبال می کنند، کسب و کار شما به شیوه ای سازگار و با کیفیت بالا مدیریت می شود. علاوه بر این، داشتن سیستم، استخدام و آموزش کارکنان جدید را بسیار آسان می کند.
سیستم ها به شما امکان می دهند کارهای معمول را سریع تر انجام دهید و در وقت و هزینه شرکت تان صرفه جویی شود. سرانجام، وقتی کارکنان از سیستم های از پیش تعیین شده شما پیروی می کنند، سئوالات و مشکلات کمتری ایجاد می شود، مسئولیت های شما به عنوان یک مدیر تجاری بسیار کاهش می یابد.
۲٫ داشتن طرح کسب و کار برای یک مدیریت حرفه ای
داشتن یک طرح تجاری مختصر روی کاغذ به وضوح مسیر موفقیت کسب و کار شما را هموار می کند. طرح کسب و کار شما دو مزیت کلیدی در توسعه کسب و کار شما خواهد داشت.
- اول اینکه شما را مجبور می کند به فکر بیفتید که می خواهید کسب و کارتان در پنج سال آینده یا بیشتر در کدام نقطه باشد. با تفکر بلندمدت، می توانید تصمیماتی بگیرید که تجارت شما را پیشرفت می دهد، نه تصمیماتی که صرفاً کسب و کار شما را زنده نگه می دارد.
- دوم داشتن طرح کسب و کار شما را مجبور می کند به سوالات استراتژیک پاسخ دهید. به عنوان مثال، در بخش تجزیه و تحلیل رقابتی، نقاط قوت و ضعف رقبای خود را مشخص کرده و راه هایی برای ایجاد مزیت رقابتی تعیین کنید، که بر موفقیت کوتاه مدت و بلند مدت شما تأثیر می گذارد.
مطمئن شوید که از یک الگوی طرح کسب و کار رایگان استفاده می کنید که شامل تمام بخش های اصلی برنامه ریزی است. هر بخش برای بهبود استراتژی به سوالات کلیدی نیاز دارد. به عنوان مثال، در بخش تجزیه و تحلیل صنعت، باید اندازه صنعت خود و روندهای کلیدی پیش روی آن را تحقیق کرده و ارائه دهید. اطمینان از مطابقت استراتژی های شما با روندها، برای موفقیت بلند مدت شرکت شما بسیار مهم است.
از طرف دیگر ، در بخش تجزیه و تحلیل مشتری، بخش های مشتریان کلیدی خود و خواسته ها و نیازهای آنها را مشخص خواهید کرد. این به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که استراتژی های شما با مشتریان شما مطابقت دارد. و در برنامه بازاریابی خود، استراتژی های کلیدی که شرکت شما برای جذب و حفظ مشتریان با مقرون به صرفه ترین روش استفاده خواهد کرد، توضیح می دهید.
۳٫ یک تیم متنوع بسازید
جذب مشتریان بیشتر و افزایش فروش اغلب نتیجه بهبود استراتژی ها است، اما همچنین دستاورد داشتن افراد مناسب در تیم شما نیز هست.
هنگام استخدام کارکنان جدید، نه تنها بر نحوه انجام وظایف مورد نیاز، بلکه بر آنچه که به شرکت شما ارائه می دهند تمرکز کنید. به عنوان مثال، داشتن یک تیم متنوع که از نظر ارزش ها، باورها و پیشینه متفاوت است، چشم انداز تازه و منحصر به فردی را برای شرکت شما به ارمغان آورد که می تواند منجر به رشد فروش و مزیت رقابتی شود.
۴- برای داشتن مدیریت حرفه ای به روشنی ارتباط برقرار کنید
ارتباطات واضح در مدیریت حرفه ای و رشد تجارت شما ضروری است. تنها زمانی که هر یک از کارکنان شرکت چشم انداز شما را درک کند، می تواند آن را محقق کند.
علاوه بر این، وقتی دیدگاه و دستورالعمل های شما به وضوح بیان شود، کارکنان شما تصمیمات بهتری می گیرند و می توانند مشکلات را سریع تر حل کنند.
به گزارش کارآفرین دات کام، مدیران تجاری تقریباً ۷۵ تا ۸۰ درصد از روز خود را صرف ارتباط کتبی یا شفاهی می کنند. از آنجا که این تلاش های ارتباطی به طور چشمگیری بر بهره وری کارکنان آنها تأثیر می گذارد، صرف زمان برای بهبود مهارت های ارتباطی بسیار مهم است.
۵- مشتریان خود را بشناسید
موفق ترین مشاغل دقیقاً می دانند که مشتریانشان چه می خواهند و چگونه می توانند آن را به طور مؤثر به مشتریان شان بدهند. مشاور بازاریابی جی آبراهام یکبار گفت: “مشتریان شما نابغه هستند، آنها دقیقاً می دانند چه می خواهند.” شرکت هایی که با این فلسفه هدایت می شوند اغلب برنده های صنعت خود هستند.
تمرکز بر مشارکت و درک بهتر مشتریان در نهایت منجر به خرید مجدد آنها از شما می شود و به طور ایده آلی تبلیغ می کنند که تجارت شما چقدر عالی است.
به عنوان مثال ، در سال ۲۰۱۴ ، کوکاکولا کمپینی به نام #ShareACoke راه اندازی کرد، که لوگوهای روی بطری های کک را با ۲۵۰ نام مختلف جایگزین کرد.
از آنجا که این یک کمپین شخصی سازی شده برای مشتریان بود، توجه زیادی را به خود جلب کرد. مشتریان نوشیدنی هایی با نام خود خریداری کردند و تصاویری را در شبکه های اجتماعی منتشر کردند تا به این سرگرمی بپیوندند.
۶- در راستای ایجاد یک مدیریت حرفه ای بازاریابی خود را بهبود بخشید
راه های زیادی برای بهبود بازاریابی شما برای توسعه کسب و کار شما وجود دارد.
یکی از ساده ترین و مؤثرترین استراتژی های بازاریابی، انجام بازاریابی از طریق ایمیل است. آدرس های ایمیل را از وب سایت خود یا با درخواست حضوری یا تلفنی از مشتریان جمع آوری کنید. سپس اطلاعات ارزشمندی را همراه با تبلیغات به صورت دوره ای برای آنها ارسال کنید. با توجه به snov.io، بازاریابی ایمیلی ۴۲۰۰٪ ROI ایجاد می کند. یعنی شما به ازای هر ۱ دلار که برای بازاریابی ایمیلی هزینه می کنید ۴۲ دلار فروش ایجاد می کنید.
بازاریابی رسانه های اجتماعی نیز می تواند یک استراتژی بازاریابی ارزشمند باشد. به گزارش impplus.com، هشتاد و سه درصد از کاربران می گویند که اینستاگرام به آنها در کشف محصولات یا خدمات جدید کمک می کند. بنابراین، بردن کسب و کار خود در رسانه های اجتماعی ضروری است. اگر افراد نتوانند تجارت شما را در رسانه های اجتماعی پیدا کنند، ممکن است سراغ رقبای شما بروند.
جذب مشتریان با برنامه ریزی
برنامه هایی برای ایجاد وفاداری در مشتری همچنین می تواند فروش را تا حد زیادی افزایش دهد. تحقیقات نشان می دهد که برای به دست آوردن مشتریان جدید بین سه تا هفت برابر بیشتر از فروش چیزی به یک مشتری فعلی هزینه می شود. بنابراین، در حالت ایده آل شما می خواهید مشتریان جدید به دست آورید در حالی که مشتریان اصلی را نیز حفظ می کنید. برنامه های وفاداری به مشتریان این امکان را به شما می دهند.
یکی دیگر از تاکتیک های بازاریابی موثر، ایجاد روابط استراتژیک است. به دنبال شرکت هایی باشید که مکمل شرکت شما باشند. به عنوان مثال ، یک کارخانه آبجوسازی می تواند یک آبجو مخصوص صنایع دستی به یک رستوران محلی ارائه دهد.
آخرین استراتژی بازاریابی که باید مورد توجه قرار گیرد، میزبانی رویدادها است. رویدادها می توانند به شما در برقراری روابط با مشتریان کمک کنند. این یک راه عالی برای شناخت بهتر آنها و درک بهتر نیازهای آنها است. همچنین می تواند تجربه ای به یاد ماندنی از تجارت شما ایجاد کند.
۷٫ اتخاذ طرز فکر رشدی برای مدیریت حرفه ای و توسعه کسب و کار
بهترین راه برای مدیریت حرفه ای و توسعه کسب و کار، اتخاذ طرز فکر رشدی و مدام فکر کردن در مورد راه های بهبود و رشد است.
برای شروع، مشخص کنید که در شرکت شما چه چیزی جواب می دهد، چه چیزی جواب نمی دهد و چگونه می توانید آن ها را بهبود بخشید و به استراتژی های رشد مانند افزودن مکان های جدید، فرصت های امتیازی، توسعه جغرافیایی یا فروش آنلاین محصولات در چندین پلتفرم فکر کنید.
به عنوان مثال، ممکن است در حال حاضر روی تلاش برای توسعه کسب و کار خود در خانه متمرکز شده باشید. در حقیقت، اکثر مصرف کنندگان جهان، خارج از ایالات متحده زندگی می کنند.
بنابراین، شرکت هایی که به توسعه بین المللی فکر نمی کنند، فرصت های رشد عمده ای را برای تجارت خود از دست می دهند. اولین قدم برای بین المللی شدن تجارت شما انجام تکالیف است. تحقیق در مورد رقبای خارج از کشور و خواسته ها و نیازهای مشتریان آنها.
۸٫ عملکرد خود را بسنجید و هرچه جلوتر می روید رویکرد خود را بهبود ببخشید
مهم نیست که چگونه تجارت خود را توسعه می دهید، مهم این است که موفقیت خود را به نحو فعالانه دنبال کنید. به یاد داشته باشید، شما نمی توانید آنچه را که نمی توانید بسنجید بهبود دهید.
نکته اصلی در اینجا تمرکز بر شاخص های کلیدی عملکرد یا “KPI” مناسب برای سنجش در کسب و کار شما است. نمونه هایی از KPI عبارتند از تعداد مشتریان جدید شما، درصد هزینه کالاهای فروخته شده، تعداد بازدیدکنندگان وب سایت و غیره.
با شناسایی KPI هایی که بیشترین تأثیر را بر نتایج نهایی شما می گذارد (به عنوان مثال ، سود)، می توانید پیشرفت کسب و کار خود را با جزئیات کامل قضاوت کرده و مشکلات بوجود آمده را سریع تشخیص داده و برطرف کنید.
به عنوان مثال ، یک سازمان فروش ممکن است KPI هایی داشته باشد از جمله:
- تعداد سرنخ های جدید
- تعداد سرنخ های واجد شرایط
- تعداد پیشنهادات ارائه شده
تعداد پیشنهادات برنده
اگر فروش کاهش یابد، بدون اینکه بدانید کدام یک از KPI های بالا عامل آن هستند، حل مشکل سخت خواهد بود. با این حال، اگر تشخیص دهید که مثلا شماره ۴ عامل بروز این مشکل شده است، می دانید که بهبود پیشنهادات تجاری شما چیزی است که برای بهبود نتایج لازم است.
نتیجه
هرچند که هیچ راه حل سریعی برای مدیریت حرفه ای و توسعه کسب و کار وجود ندارد، با این حال بسیاری از استراتژی های آزمایش شده و واقعی برای بهبود فروش و سودآوری وجود دارد. هشت مورد از این استراتژی ها در بالا ذکر شده است. هر چند که در نهایت باید هر هشت مورد را انجام دهید، اما با یک کار شروع کنید. آن را پیاده کنید، نتایج را مشاهده کنید و سپس به مورد بعدی بروید. وقتی تمام این هشت کار را تمام کنید، به صنعت خود افتخار خواهید کرد.
منبع :
thenextscoop.com
نوشته ۸ راه برای مدیریت حرفه ای و توسعه کسب و کار اولین بار در شرکت فروغ گستر. پدیدار شد.