گوگل در پاییز سال گذشته بازی کوچکی به نام «Quick Draw» را معرفی کرد که کاربران می بایست در آن، ظرف مدت 20 ثانیه یک نقاشی ساده از آنچه بازی تعیین می کند (مثلاً یک سگ یا یک اتومبیل) را طوری رسم نمایند که توسط شبکه عصبی طراحی شده، قابل تشخیص باشد.
بازی مذکور سپس تبدیل به ابزاری به نام «Auto Draw» شد که می توانست نقاشی های کاربران را به کلیپ آرت تبدیل کند و افراد می توانستند بدون نیاز به استعداد هنری خاصی، تصاویر دلخواه را به کارهای خود بیافزایند. شرکت گوگل در خلال کنفرانس I/O امسال، داده هایی که از بازی Quick Draw به دست آورده بود را منتشر کرد.
افراد ممکن است درک و تصور یکسانی از یک پدیده داشته باشند
این داده ها نشان می دهند که چگونه 15 میلیون انسان مختلف، شئ خاصی را مانند یکدیگر رسم کرده اند؛ در واقع شگفت آور است که افراد می توانند درک و تصور مشابهی از یک مفهوم تصادفی، مانند میمون یا چتر یا تلفن همراه داشته باشند. البته مسلماً تجربه شخصی یا مهارت های هنری در تفاوت جزئیات این آثار موثر بوده است.
شرکت گوگل همچنین در حاشیه کنفرانس خود اعلام کرد دسترسی به داده های مربوط را برای عموم آزاد گذاشته تا توسعه دهندگان بتوانند با استفاده از آنها، روی هوش مصنوعی مبتنی بر تصویر خود کار کنند.