مهارت های مورد نیاز یک توسعه دهنده وب چیست؟ برای استخدام به عنوان یک توسعه دهنده وب ، به مجموعه مهارتها و توانایی های خاصی نیاز دارید تا در دستیابی به عملکرد بالا و موفقیت در این حرفه به شما کمک کند. ما لیستی از بیشترین مهارت های مورد جستجو در این زمینه را برای شما جمع می کرده ایم.
مجموعه مهارت های مورد نیاز یک توسعه دهنده وب ممکن است بسته به کارفرما متفاوت باشد ، اما مطمئناً هنگام جستجوی شغل توسعه دهنده وب ، با بسیاری از مهارت های اساسی لیست ما مواجه خواهید شد. ما هم مهارت های فنی و هم مهارت های نرم افزاری را پوشش دادیم تا بتوانید درک کاملی از این نقش داشته باشید. ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید که برای فعالیت به عنوان یک توسعه دهنده وب به چه مواردی نیاز دارید.
مهارتهای فنی یک توسعه دهنده وب
HTML و CSS
HTML (HyperText Markup Language) زبان اصلی نشانه گذاری در اینترنت است. بدون HTML ، یک مرورگر نمی داند که چگونه متن را در صفحه وب نمایش دهد. بیشتر وب سایت ها با HTML نوشته شده اند ، بنابراین توسعه دهندگان وب باید در HTML مهارت داشته باشند. خوشبختانه یادگیری آن بسیار آسان است و معمولاً اولین زبانی است که هر توسعه دهنده ای مطالعه می کند.
CSS زبان سبک است که نحوه نمایش عناصر صفحه را تعیین می کند. می توانید از آن برای افزودن سبک هایی مانند پس زمینه ، رنگ ها ، طرح ها ، انیمیشن ها و موارد دیگر استفاده کنید. صفحات وب بدون طراحی CSS بسیار ساده به نظر می رسند. شما می توانید CSS را زبانی بدانید که با تعیین ظاهر یک صفحه وب ، کد HTML را افزایش می دهد ، بنابراین این دو زبان دست به دست هم می دهند.
جاوا اسکریپت
جاوا اسکریپت زبان برنامه نویسی است که به شما امکان می دهد قابلیت های پویا را به یک صفحه وب اضافه کنید (مانند اسلایدرها ، پنجره های بازشو یا پاپ آپ ، گالری عکس و غیره).
اگرچه این ماده عمدتا برای استفاده در front-end استفاده می شود ، اما می توانید از جاوا اسکریپت برای توسعه back-end نیز استفاده کنید. Node.js یک چارچوب جاوا اسکریپت است که استفاده از جاوا اسکریپت برای back-end را امکان پذیر می کند. ایده ی داشتن یک برنامه وب کامل جاوا اسکریپت برای بسیاری از شرکت ها بسیار جالب توجه است ، بنابراین یکه توسعه دهنده وب حتی توسعه دهندگان سطح پایین باید با جاوا اسکریپت آشنا باشند.
تست و اشکال زدایی
یک توسعه دهنده وب باید بدانند که چگونه کد خود را آزمایش کنند ، این بدان معنی است که کد بدون اشکال است و تأیید می شود یا خیر. در صورت مشاهده خطا / اشکال، باید آن را رفع کنند.
معمولاً تست توسط آزمایش کننده انجام می شود ، اما خود توسعه دهنده نیز گاهی این کار را انجام می دهد ، پس این مهارتی است که باید داشته باشید. توسعه دهنده همیشه فرایند اشکال زدایی را انجام می دهد زیرا او کسی است که کد را نوشته و بنابراین کسی است که می تواند اشکالات موجود در آن را برطرف کند.
زبان های Back-End
از آنجا که توسعه دهندگان front-end نیازی به دانش زبان Back-End ندارند ، این مهارت فقط در مورد توسعه دهندگان Back-End کاربرد دارد.
اگر می خواهید به یک توسعه دهنده back-end یا یک توسعه دهنده کامل تبدیل شوید ، باید حداقل یکی از پرطرفدارترین زبانهای back-end بازار را بیاموزید. در حال حاضر ، برخی از محبوب ترین زبانهای back-end عبارتند از Java ، PHP ، Python ، Ruby on Rails و .NET.
GIT (نسخه سازی کد)
نسخه سازی کد راهی است برای پیگیری تغییرات ایجاد شده در کد با ایجاد نسخه های مختلف کد هر زمان که شما یا یکی از اعضای تیم در آن تغییر دهید. به این ترتیب ، اگر مشکلی پیش آمد ، می توانید به نسخه قبلی کد مراجعه کنید. شما همچنین تاریخچه کد را با تمام اشکالات آن در اختیار دارید . هر توسعه دهنده ای باید بداند چگونه نسخه سازی کدی را انجام می دهد ، بدون استثنا.
Git محبوب ترین نرم افزار منبع باز است که توسط توسعه دهندگان برای کنترل نسخه کد استفاده می شود ، بنابراین توانایی کار در GIT نیز یکی از مهارت های لازم برای یک توسعه دهنده وب است.
بهینه سازی وب
منظور از بهینه سازی وب سایت ، بهبود تجربه کاربر در وب سایت ها یا برنامه هایی است که می سازید. این یک مهارت مورد نیاز است زیرا یک تجربه کاربری خوب قابلیت تبدیل دارد. بهینه سازی وب سایت شامل حذف CSS و جاوا اسکریپت بدون استفاده ، بهبود سرعت صفحه ، بهینه سازی تصویر و بهبود ریسپانسیو است.
بهینه سازی وب از جمله مهارت های مورد نیاز بگ توسعه دهنده وب از هر سبکی است.
کتابخانه ها و چارچوب ها
کتابخانه ها مجموعه ای از کدهایی هستند که به کرات مورد استفاده قرار می گیرند و توسط سایر توسعه دهندگان نوشته شده اند. آنها قابل استفاده مجدد هستند و می توانند به شما در نوشتن سریع تر و آسان تر کد کمک کنند.
چارچوب ها ساختارهای حمایتی هستند که می توانید از آنها به عنوان نقطه شروع پروژه های خود استفاده کنید. شما ساختار داده شده را با کد خود پر می کنید ، در وقت صرفه جویی می کنید و اطمینان حاصل می کنید که کد شما پایه و اساس خوبی دارد.
هم کتابخانه ها و هم چارچوب ها سرعت نوشتن را افزایش می دهند و مجموعه ای از بهترین شیوه ها و قوانین را ارائه می دهند که قبلاً توسط برنامه نویسان بی شماری آزمایش شده اند. بنابراین شما باید با محبوب ترین چارچوب زبان های برنامه نویسی که کدگذاری می کنید آشنا باشید ، صرف نظر از اینکه آنها از نوع front-end یا back-end باشند.
به روز بودن در صنعت توسعه وب
صنعت توسعه وب پویاست و در حال تغییر مداوم است. به همین دلیل ، همراهی با جدیدترین فن آوری های جدید و نوظهور وب می تواند چالش برانگیز باشد. این صنعت با سرعت بالایی در حال حرکت است و منتظر کسی نیست که عقب بیفتد.
چارچوب ها و ابزارهای جدید می توانند به شما کمک کنند تا در کار خود بهره وری بیشتری داشته باشید . آنها سرمایه های ارزشمندی برای رزومه شما هستند. بنابراین اگر شغلی دارید که روز به روز از همان ابزارها و فناوری ها استفاده می کنید ، یادگیری را به تنهایی انجام دهید.
مهارت های دیگر یک توسعه دهنده وب
مهارت های ارتباطی یک توسعه دهنده وب
گرچه ممکن است برخی تصور کنند مهارت های ارتباطی در زمینه توسعه وب چندان مهم نیستند ، اما این نمی تواند حقیقت داشته باشد!
همه توسعه دهندگان باید مهارت های ارتباطی خوبی داشته باشند زیرا هنگام برقراری ارتباط با اعضای تیم و نوشتن به کار شما می آیند. آن ها باید ایده های پیچیده را به گونه ای شرح دهند که حتی افرادی که مهارت فنی کمتری دارند ، بتوانند آن را درک کنند.
حل مسئله
توسعه دهندگان وظیفه نوشتن کد و همچنین حل مشکلاتی را دارند که در آن کد ظاهر می شوند. هر دو این وظایف نیاز به مهارت حل مسئله دارند.
وقتی به طور کامل به یک وب سایت یا یک برنامه نگاه می کنید ، بی عیب و نقص بودن آن می تواند استرس زا باشد . یک برنامه نویس ماهر باید بتواند به صورت جداگانه با هر مشکل مقابله کند و راه حل هایی پیدا کند. بنابراین اگر می خواهید به عنوان یک توسعه دهنده وب کار کنید ، باید به سمت حل مسئله متمایل شوید یا سعی کنید این مهارت را پرورش دهید.
توجه به جزئیات
توسعه دهنده وب باید به جزئیات توجه کند . به این معنی که شما کد را خود کاملاً دقیق بنویسید و اطمینان حاصل می کنید که همه چیز در بالاترین استانداردهای شماست. این مهارت بهره وری شما را افزایش می دهد و باعث می شود کمتر هنگام کدگذاری مرتکب خطا شوید.
توجه به جزئیات از نظر همه کارفرمایان مهارت مطلوبی است. اگر جزئیات مربوط به رزومه برنامه نویسی وب خود را ذکر کنید ، این پیام را ارسال می کنید که کد با کیفیتی را می نویسید و ارزش استخدام را دارید.
کار گروهی
توسعه وب شامل کدنویسی زیادی توسط خود شما است، اما موارد بسیاری نیز وجود دارد که به همکاری قابل توجهی نیاز دارید. ممکن است لازم باشد برای انجام یک کار خاص برنامه نویسی به یک نفر و حتی یک تیم کار کنید.
دانستن چگونگی کارکرد مفید با همکاران برای هر شغلی از جمله توسعه وب ضروری است. علاوه بر این ، فقدان مهارت کار خوب با سایر توسعه دهندگان وب می تواند برای برخی از کارفرمایان یک مسئله باشد.
مهارت های تحلیلی یک توسعه دهنده وب
توسعه دهندگان وب برای دیدن الگوها ، نتیجه گیری و یافتن راه حل برای مشکلات پیچیده ای که ممکن است در طی فرآیند کدگذاری ظاهر شوند ، به مهارت تحلیلی زیادی نیاز دارند. توسعه دهندگان همچنین از این مهارت ها برای تجزیه و تحلیل خواسته ها و نیازهای مشتریان و تصمیم گیری متناسب با علایق آنها استفاده می کنند.
یک توسعه دهنده وب خوب می تواند هم درباره تصویر بزرگ و هم درباره جزئیات فکر کند. اگر احساس می کنید مهارت تحلیلی ندارید وحشت نکنید زیرا این مهارت ها قابل یادگیری یا بهبود هستند ، اما بخاطر داشته باشید که باید این مهارت را با تمرین حاصل کنید.
تفکر انتقادی برای یک توسعه دهنده وب
تفکر انتقادی به شخص توانایی تفکر واضح و منطقی و درک روابط بین ایده ها را می دهد. اگر اهل تفکر انتقادی هستید ، می توانید با سؤالات ، تجزیه و تحلیل و ارزیابی حقایق ، قضاوت قابل اتکایی داشته باشید.
تفکر انتقادی و حل مسئله ، هر دو مهارت به شدت حیاتی در توسعه وب هستند. توسعه دهندگان وبی که این مهارت ها را دارند می توانند با تجزیه و تحلیل همه حقایق و ارائه راه حل های مختلف، به مشکلات نزدیک شوند.
مدیریت زمان یک توسعه دهنده وب
مدیریت زمان یک مهارت اساسی در هر شغلی است. به عنوان یک توسعه دهنده ، شما باید برنامه خود را تنظیم کنید و بر اساس آن وظایف خود را برنامه ریزی کنید. بعضی اوقات ممکن است مهلت های محدودی داشته باشید که باید آن ها را غنیمت بشمرید یا چندین برنامه خود را به خاطر آن ها جابجا کنید. همچنین باید زمان اختصاص داده شده به کارهای خاص را تخمین بزنید و مهلت تعیین شده برای پروژه های خود را تعیین کنید.
در نهایت
امیدواریم اکنون شما تصویری دقیق از مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب موفق داشته باشید. اگر هنگام شروع کار به عنوان یک توسعه دهنده وب ، این مهارت ها را ندارید، جای نگرانی نیست. شما می توانید بیشتر آن ها را از طریق تمرین بهبود بخشید ، بنابراین هرچه بیشتر کار کنید ، به عنوان یک توسعه دهنده وب بیشتر موفق خواهید شد.
داشتن پروژه های توسعه وب شخصی قطعاً به پرورش این مهارت کمک می کند. سعی کنید در پروژه های منبع باز، مشارکت داشته باشید و ابزارها یا افزونه هایی را توسعه دهید.
به نقل از وب سایت creative-tim
نوشته مهارت هایی که هر توسعه دهنده وب باید داشته باشد اولین بار در شرکت فروغ گستر. پدیدار شد.