بشر از زمان خلقت تا به امروز به منظور ارتباط داشتن با یکدیگر از روشها و ابزارهای مختلفی استفاده کرده است. در میان این روشها، تنها ابزاری که میتوان توسط آن سختترین مفاهیم را به صورت مختصر و مفید انتقال داد، زبان است. از آنجایی که مردم در هر سرزمینی با زبان خاص خود صحبت میکنند، ارتباط بین جوامع گوناگون با مشکل روبهرو میشود و برای ارتباط جوامع میبایست یک زبان به عنوان زبان مشترک دنیا باشد که زبان انگلیسی یک زبان بین المللی و مشترک انتخاب شده است تا همه مردم جهان به خصوص سیاستمداران کشورهای مختلف از طریق این زبان بتوانند باهم تعامل داشته و ارتباط برقرار کنند.
از این رو آموزش زبان انگلیسی، اساسی و یک الزام اجتناب ناپذیر است. امروزه علاوه بر نقش زبان در برقراری ارتباط؛ زبان انگلیسی، دروازهی ورود به دنیای آیتی و فناوری اطلاعات نیز میباشد، چراکه با توسعهی ارتباطات، این موضوع بسیار ضروری جلوه کرده است.
تاریخچهی زبان انگلیسی چیست؟
ریشهی زبان انگلیسی به زبان ژرمنی غربی بر میگردد زیرا در قدیم قومهای ژرمنی از آلمان به بریتانیا مهاجرت کرده بودند و گونهای از زبان ژرمنی را میتوان مادر زبان انگلیسی به شمار آورد.
زبان انگلیسی در اکثر سرزمینها مانند انگلیس، آمریکا، استرالیا و… زبان مادری بوده و در عصر حالحاضر از لحاظ تعداد گوینده، بعد از زبانهای چینی و اسپانیایی، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است، حدودا ۳۸۰ میلیون نفر زبان مادریشان، انگلیسی است!
از دیرباز، زبان اولیهی ارگانهایی مانند سازمان ملل متحد و… زبان انگلیسی بوده است، زبان بین المللی انگلیسی علاوه بر اینکه در حوزههای سیاسی، نظامی، علمی، اقتصادی و فرهنگی زبان میانجی و زبان اداری میباشد، در مباحث مرتبط با آیتی و تکنولوژی نیز نقش مهمی را ایفا میکند. بنابراین اگر با این زبان آشنا نباشید مثل این است که در جهان بهروز و مدرن زندگی نمیکنید!
کاربرد زبان انگلیسی در آیتی و فناوری
زبان انگلیسی زبان دانش و فناوری، به خصوص تکنولوژی های سطح بالایی مثل علوم مهندسی، شبکه و کامپیوتر است، امروزه تقریبا نزدیک به ۹۰ درصد اطلاعات کامپیوترها انگلیسی بوده و به زبان انگلیسی پردازش و ارائه میشوند. همچنین زبان رسمی که در پایگاه موتورهای جستجو مثل گوگل استفاده میشود، زبان انگلیسی است، تقریبا ۹۰ درصد از صفحات وب و تقریبا نزدیک به ۸۰ درصد از ایمیلهای جهان به زبان انگلیسی هستند.
تقریبا زبان تمام مقالههای علمی منتشر شده در حوزه فناوری اطلاعات انگلیسی است که فقط تقریبا نیمی از آنها به سرزمینهای انگلیسی زبان تعلق دارد. آموزش فنون و تکنیکهای کامپیوتر برای کسانی که مسلط به انگلیسی هستند، بسیار راحت است. حدودا ۹۸ درصد همایش ها و مسابقات جهانی در زمینه آیتی به زبان انگلیسی اجرا میشود. به همین خاطر به نظر می رسد یادگیری زبان انگلیسی، دروازهی ورود به دنیای آیتی و فناوری اطلاعات بوده و قدم موثری در بهبود کیفیت ما خواهد گذاشت.
حتما مطلع هستید پر درآمدترین کسبوکارها در جهان در زمینه آیتی بهوجود آمدهاند، اما برای موفقیت در این حوزه باید زبان انگلیسی را به خوبی فرا بگیرید، یک مهندس آیتی باید به زبان انگلیسی مسلط باشد تا بتواند مقالات انگلیسی را مطالعه کرده یا از آموزشهای انگلیسی بهرمند شود.
درواقع اگر میخواهید یک مهندس تمام عیار آیتی و کامپیوتر باشید باید از دروازهی ورود آن یعنی تسلط بر زبان انگلیسی بگذرید، بهشما قول میدهیم زبان انگلیسی در آموزش آیتی و ارتقا مهارتهای کامپیوتری کمکرسان شماست.
در علم کامپیوتر، فناوری اطلاعات یک گرایش میانرشتهای است، یک فرد آشنا به فناوری اطلاعات یعنی کسی که با دانش برنامهنویسی، نرمافزار، سختافزار، شبکههای کامپیوتری، مسائل جدید فناوری، تجارت الکترونیک و مدیریت آشنایی داشته و میتواند آنها را در راستای رسیدن به اهداف خود یا نهاد محل کارش استفاده کند.
به منظور آموزش آیتی یا فناوری اطلاعات باید در شروع کار، زبان انگلیسی خود را تقویت کنید و هم گام با آن مهارت های فناوری اطلاعات را فرا بگیرید. مسلط بودن به زبان انگلیسی معادل افزایش سرعت پیشرفت در یادگیری شبکه کامپیوتری میباشد.
کاربرد زبان انگلیسی در تجارت الکترونیک
تجارت الکترونیکی یا کسبوکار اینترنتی نوعی از تجارت است که در آن بازارهای معامله به صورت اینترنتی انجام میشود. به این شکل که شبکههای اینترنتی واسطهای بین مشتریان نهایی و تولیدکنندگان هستند.
از آنجایی که دامنه فعالیتها در شبکه جهانی، محدودیتی ندارد پس ممکن است مقالهای که درحال حاضر در سایت شما گذاشته میشود، به دست یک فرد انگلیسیزبان برسد.
بنابراین زبان انگلیسی یک زبان کارآمد و کاملا بازرگانی برای کسانی است که در حوزه تجارت الکترونیک کار میکنند. در واقع این زبان، یک زبان حرفهای تجارت محسوب میشود و مدیران کسبوکار آن را مورد استفاده قرار میدهند. به عبارتی زبان انگلیسی میان دو ملیت با دو فرهنگ مختلف، موثر بوده و موفق شده مخاطبان خود را جلب کند. دلیل آن نیز سادگی کاربرد این زبان میباشد.
اگر به هر دلیلی قصد دارید وارد دنیای آیتی و فناوری شوید یا به آن علاقهمند هستید، نخستین گام برای شروع، یادگیری زبان انگلیسی خواهد بود، چه بخواهیم چه نخواهیم خاستگاه علم کامپیوتر کشورهای غربی هستند، بسیاری از زبانهای برنامهنویسی و تکنولوژیهای جدید توسط کشورهای اروپایی و آمریکایی خلق میشوند، پس اگر قصد دارید به صورت حرفهای وارد مباحث مرتبط با فناوری اطلاعات شوید در اولین قدم باید سعی کنید مهارت زبان انگلیسی را در خود تقویت کنید، شما چه نظری در خصوص این زبان دارید؟ دیدگاهها و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران همیار آیتی به اشتراک بگذارید.